Wij

1989 was het startjaar van onze fotovoltaïsche zonne-energie activiteit.  Velen die op heden werkzaam zijn in de zonne-energie, waren toen zelfs nog niet geboren.
Het was in die tijd een echte niche-markt, de groei was traag, het ongeloof in de toekomst groot, maar de evolutie vanaf 2000 ging plots heel snel.

Toen leverden en plaatsten we vooral off-grid systemen op expeditiewagens, systemen in het Zuiden, meet-stations, afgelegen locaties, dus overal waar geen netstroom was, vakantiehuizen, caravans, kampeerauto’s, meetstations, vandaar onze grote expertise in off-grid.

Vanaf 1993 plaatsten we ook de allereerste eerste zonne-energie-netkoppelingen. We volgden trainingen in de fabrieken, bekwamen diploma’s die nog niet bestonden, en onze know-how groeide.  Ons bedrijf heette toen Lenoir Solar bvba.  Misschien herkennen vroegere klanten nog het logo :

lenoir-solar - B
Al die tijd volgden we steeds intensieve opleidingen in de fabrieken waarvoor we invoerder en verdeler waren.  Op die manier bereikten we een brede technische kennis, alsook ook een niet te onderschatten ervaring.
Helemaal anders dan vele snel opgestarte bedrijven die er vanaf 2004-2005 soms wild op los gingen, en meestal al weer verdwenen zijn.  Ons huidig bedrijf heet nu iSys Europe bvba, intelligence in Solar Yield Systems, en dat met een nieuw logo.

Logo_72ppi_w200

  >>  Hernieuwbare energie ontwikkeling <<

We zijn nu een technisch bureau, en kunnen studiewerk en diensten doen, alsook ook op klantenmaat berekende systemen leveren. Hernieuwbare Energie ontwikkeling in zijn geheel is op heden aan de orde.

paneel-loop
.. OPSLAG van energie : in bepaalde gevallen is het niet alleen rendabeler, maar OOK NOODZAKELIJK om de elektrische energie lokaal op te slaan in batterijen.  Daarvoor bieden we de producten aan van batterijgigant EnerSys.

.. PV systemen : we geven advies bij de aankoop van particuliere PV-systemen, en deze installaties worden dan door een bonafide installateur geplaatst, en voor wie dit wenst ook de zonneboilers, …

.. Onze activiteiten zijn complementair, en we hebben ook niet de drang om alles zelf te doen en opnieuw uit te vinden, maar bieden een meerdere decennia lange ervaring om samen te werken met bonafide spelers, elk in hun specialiteit.

Wie weet kunnen we u helpen ?

contact (op afspraak) :

iSys Europe bvba
Canadezenlaan 17a
9991 Adegem

info@isys-europe.eu
+3250718678

 

 

 

 

 

Hernieuwbare Energie ontwikkeling